fbpx

Naši korisnici su nas ocijenili s prosjekom 9.6

Nazovite nas

Zatražite ponudu!

Zasigurno ste barem jednom na webu tražili kvalitetne i besplatne fotografije koje su vam je trebale za kreiranje nekog sadržaja na web stranicama, Facebooku, Instagramu ili slično. Vjerojatno ste je i našli ali ste shvatili da tu fotku treba i platiti te u startu odustali. Imajući, također, u vidu da su mnoge fotografije zaštićene autorskim pravima, nije baš mudro skidati slike sa Google images servisa je možete postati vrlo tražena osoba. Tražit će vas odvjetnici Getty images-a ili neke druge tvrtke koja polaže pravo na te fotografije. Moram napomenuti da su to vrlo česti slučajevi.

No, da ne bude sve tako pesimistično, dajemo vam odličnu alternativu. Web servisi sa besplatnim fotografijama visoke rezolucije. Neki servisi dozvoljavaju download fotki bez registracije dok neki zahtijevaju registraciju koja je besplatna. Sve u svemu fotke su super kvalitetne i organizirane su po kategorijama. Neki servisi imaju odlične tražilice koje omogućavaju filtriranje te se na taj način vrlo brzo dolazi do željene fotke koja može u znatnoj mjeri dati dodatni štih vašem blog postu, Facebook stranici ili Instagram profilu.

U nastavku teksta možete naći linkove na besplatne servise za skidanje fotografija. I da, vodite računa o tzv. creditsima. Za neke fotke autor traži da ga se navede uz ili unutar fotke. To vam uvijek piše prije samog skidanja fotografije.Neka vam ne bude lijeno to napraviti. Ipak koristite njegovu sliku, a ne proizvodi nikakav negativni učinak.

U nastavku su linkovi:

https://stocksnap.io/
https://www.pexels.com/
https://negativespace.co/
http://zoommyapp.com/
https://unsplash.com/
https://gratisography.com/
https://www.howtostartanllc.org/free-stock-photos/

1

Zatražite ponudu još danas!

Želite više posjeta, bolju prisutnost na tražilicama? Nazovite nas za besplatnu konzultaciju

Share This