fbpx

Naši korisnici su nas ocijenili s prosjekom 9.6

Nazovite nas

Zatražite ponudu!

Često postavljana pitanja

Što je uključeno u cijenu izrade web stranice?

U cijenu izrade web stranice uključeno je sljedeće: zakup domene i web hostinga u trajanju od jedne godine, izrada te održavanje web stranica u trajanju od godine dana. Dakle, ukoliko kod nas ugovorite izradu web stranice, o njoj ne morate voditi brigu sljedećih 365 dana.

Koliki je u prosjeku rok izrade web stranice?

Brzina procesa izrade web stranice ovisi o tome koliko brzo klijent dostavlja materijale koje želi imati na svojoj web prezentaciji. U to je uključeno sljedeće: tekst, fotografije, dokumenti, video, zvučni zapisi i slično. Ukoliko imamo sve potrebne materijale, a ovisno o kompleksnosti same izrade, možemo utvrditi rok izrade. Primjerice, izrada jednostavne web stranice za koju su pripremljeni materijali, traje prosječno od 10 -14 dana.

Naplaćujete li održavanje web stranice?

Da, naplaćujemo. Cijena održavanja web stranica ugovara se individualno (ovisno o kompleksnosti) na rok od jedne godine. Ali, ukoliko kod nas ugovorite izradu web stranice, godinu dana ne plaćate apsolutno ništa i o njoj ne morate voditi brigu sljedećih 365 dana.

Na koji način mogu platiti izradu web stranice?

Izrada web stranice se naplaćuje avansno u iznosu od 50% ugovorene cijene. Nakon što se stranica pusti u rad, naplaćuje se preostalih 50%.

Dajete li kakvu vrstu garancije?

Naravno. Za svoj rad i održavanje dajemo garanciju u trajanju od 1 godine s mogućnošću produženja. Garancija obuhvaća neprekidnost rada web stranica, redovito održavanje te zajamčenu sigurnost.

Želim redizajn postojećih stranica. Mogu li to ugovoriti kod vas?

Naravno. Ukoliko se odlučujete na redizajn postojećih stranica, vrlo je bitno napraviti njihovu analizu. Ukoliko analiza pokaže da je stranica sigurna, ugovaramo postupak redizajna. Ako se, pak, pokaže da stranice nisu sigurne ili da su zaražene zlonamjernim software-om, o tome vas obavještavamo i dajemo preporuke o daljnim koracima koje trebate učiniti

1

Zatražite ponudu još danas!

Želite više posjeta, bolju prisutnost na tražilicama? Nazovite nas za besplatnu konzultaciju

Share This