fbpx

Naši korisnici su nas ocijenili s prosjekom 9.6

Nazovite nas

Zatražite ponudu!

Politika privatnosti

Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka za Šafran Development, Vukovarska 96, 31000 Osijek, OIB: 75344934173 sastavljena je sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od dana 27.travnja 2016. godine, a koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine.
Informacije koje tražimo od Vas prilikom slanja upita za narudžbu služe nam isključivo za pružanje profesionalne, točne i brze usluge Vama kao krajnjem korisniku.
Šafran design traži informacije od korisnika koji daje informacije za kontakt (kao što su e-mail adresa, ime i naziv poduzeća).Te se informacije koriste za ispunjavanje podataka vezanih za korisničku podršku. Ove kontakt informacije se koriste i za kontaktiranje korisnika o našim uslugama, radi provjere podataka ili u slučaju problema u obradi neke narudžbe.
Informacije o vašem korištenju naših web stranica pohranjujemo za potrebe analize kako bismo za vas mogli najbolje optimizirati svoju uslugu.

Vaše podatke koristimo za sljedeće svrhe :
• kako bismo odgovorili na vaše upite
• kako bismo obradili vašu narudžbu
• kako bismo optimizirali naše web stranice
• kako bismo Vam mogli proslijediti e-mailove o našim uslugama
Kada dođete na internetske stranice Šafran design, automatski se zabilježe općeniti neosobni podaci (koji ste Internet pretraživač koristili, broj posjeta, prosječno vrijeme provedeno na našim stranicama, koje ste stranice gledali).

Šafran design koristit će Vaše osobne podatke samo u svrhu tehničke administracije na svojoj web lokaciji kako biste imali pristup posebnim informacijama, ili u svrhu komunikacije s Vama.
Vaši se podaci ne koriste u druge svrhe, niti se ustupaju trećoj osobi, osim ako zakon nalaže drugačije.
Osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli u okviru naše internetske ponude prikupljamo i obrađujemo radi održavanja kontakata s kupcima i obrade narudžbi. Vaše osobne podatke ne prodajemo trećima niti ih komercijaliziramo na bilo koji drugi način.
Svi se prikupljeni podaci pošteno i zakonito čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Ako imate pitanja u vezi naše politike zaštite osobnih podataka ili kako se obrađuju vaši osobni podaci, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na: info@safrandesign.hr

Svi naši djelatnici odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Na temelju zahtjeva imate pravo besplatno dobiti informacije o vašim osobnim podacima koji su pohranjeni. Sukladno čl. 21 Zakona o zaštiti podataka i imate pravo protiviti se obradi vaših osobnih podataka u reklamne svrhe.

Također, prema zakonskim odredbama imate pravo na dopunu, izmjenu ili brisanje osobnih podataka. Osobne informacije koje dajete Šafran Development kontrolirate sami.
Ukoliko odlučite da ne želite dati svoje podatke Šafran designu nećete moći pristupiti nekim područjima na našim internetskim stranicama.
Korisnici koji žele povući suglasnost za kontaktiranje /Zahtjev za privolu slanjem zahtjeva za ispis na našu e-mail adresu: info@safrandesign.hr

Promjenu privole (potpuni ili djelomični opoziv, odnosno ponovno davanje privole) možete izvršiti na način da nam se obratite putem e-maila: info@safrandesign.hr
Ako se Vaši osobni podaci promijene (npr. e-mail adresa, kućna adresa, broj fiksnog ili mobilnog telefona, poštanski broj i sl.), molimo da nas o promjenama obavijestite na adresu:

Šafran Development, vl. Josip Dadić
OIB: 75344934173
Vukovarska 96
31000 Osijek
Tel :+38598506440
Email: info@safrandesign.hr

[ultimate_gdpr_policy_accept]

1

Zatražite ponudu još danas!

Želite više posjeta, bolju prisutnost na tražilicama? Nazovite nas za besplatnu konzultaciju

Share This