fbpx

Naši korisnici su nas ocijenili s prosjekom 9.6

Nazovite nas

Zatražite ponudu!

Dragi svi. U proteklih deset godina nastojali smo biti dobri dobavljači usluge, uvijek pri ruci i spremni saslušati vaše probleme, dobronamjerne sugestije, pohvale, ali i kritike. S nekima od vas smo čak ostvarili i prijateljski odnos što nas posebno veseli i daje nam dodatni pogon da budemo još bolji i kvalitetniji. Vrlo smo ponosni na vas, naše klijente, koji ste nam ukazali višegodišnje povjerenje prolazeći zajedno sa nama kroz dobre i loše faze. Krenuli smo, doslovno, od nule i da nas je netko prije deset godina pitao kako vidimo budućnost posla u koji krećemo, zasigurno bi odgovor bio: “Što bude, bit će. Moramo nešto poduzeti”.

Moram priznati da ni sam nisam znao što nas čeka. Jedini izvor informacija su bili specijalizirani forumi, gdje su ljudi bili spremni pomoći u svakom smislu. Drago mi je da i danas postoje takve specijalizirane zajednice ali u vidu Facebook grupa gdje su članovi uvijek spremni pomoći kad nešto “zapne”. I sam nastojim, u okviru mogućnosti, svojim iskustvom pridonositi kvaliteti rada tih grupa.

I tako je, 28. srpnja 2008. godine započela avantura zvana Šafran design. Izrada web stranica se tada nazivala web dizajnom 🙂 što smo mi, naravno, stavili u svoje ime koje je ostalo do danas. Paralelno s potragom za klijentima koji će nam povjeriti da im odradimo naš prvi posao, učili smo i usvajali nova znanja. Pitali smo pametnije, iskusnije, čitali članke na stranim portalima, izvlačili znanje iz svih mogućih izvora…Stjecajem okolnosti i uz malo sreće, vrlo brzo se pojavio naš prvi klijent za kojega smo izradili web stranicu s kojom je bio zadovoljan te nas preporučio svom poslovnom partneru. Da, i tako to krene.

Danas, nakon deset godina rada, mogu reći da smo ponosni na to da smo izdržali. Moram priznati da je bilo svakakvih trenutaka, razmišljanja o odustajanju, neprospavanih noći i pesimističnih perioda. Sve to što sam naveo je neusporedivo sa iskustvom, znanjem i sjajnim ljudima koje sam upoznao tokom svih tih godina.

Novu dekadu započinjemo sa redizajniranom web stranicom i rebrandingom koji je u tijeku. U planu za početak 2019. godine je i ponuda nekih digitalnih proizvoda koje smo osmislili u protekle dvije godine, ali o tome ćemo pisati naknadno.

Ispred sebe smo postavili ciljeve i neke nove izazove na koje ćemo nastojati odgovoriti što bolje i profesionalnije kako bi svojim klijentima pružili što potpuniju uslugu. Idemo dalje!

1

Zatražite ponudu još danas!

Želite više posjeta, bolju prisutnost na tražilicama? Nazovite nas za besplatnu konzultaciju

Share This